26/11/15

Tornem llibres i n'agafem per al 2n trimestre.

1. Hem tornat els llibres que havíem agafat prestats. Ho hem fet amb calma i ha anat molt bé. Hi havia llibres que els nostres amics volien acabar de llegir, aquests, no els hem tornat. Al programa que tenen les mestres hi hem posat Prórroga, que vol dir que encara no el tornem i el podem tenir més dies a la classe.

2. Després hem mirat llibres per portar a la nostra classe. N’hem triat dels que eren NOVETATS això vol dir que són dels últims que han arribat ala biblioteca. Molts els hem portat nosaltres – el dia de Sant Jordi- o els han comprat les mestres encarregades.

3. Hem passat els llibres per la màquina per poder-nos-els endur. Això ens agrada molt. És com anar a una biblioteca “de veritat”.

4. Hem vist l’exposició de l’Alícia. Són objectes que hem dut els alumnes de 5è i 6è. Us convidem a venir a la biblioteca i mirar-los.

Ens ha quedat temps lliure i hem començat a llegir els llibres de la Caixa Màgica. Hem aprofitat per escriure els títols dels llibres a les graelles. Així a final de curs podrem mirar quin llibre l’han triat més nens i nenes , i quin llibre no ha agradat tant. Guardeu les graelles que al final de curs haureu de respondre aquestes preguntes a l’enquesta.